ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
به گزارش ایرنا، سید رضا غلامی افزود:
همچنین آجیل هایی کرم زده یا دارای نم و رطوبت برای خرید مناسب نیست و بطور
معمول تخمه هایی که به دست رنگ پس بدهند یا پسته هایی که بیش از حد قرمز
باشند، از مصادیق آجیل های رنگی، نامرغوب و غیربهداشتی هستند.
وی
ادامه داد: مصرف آجیل های بسته بندی شده و دارای تمامی علایم تضمین کننده
سلامت کالا، مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا هنوز در فرهنگ خرید
شهروندان جا نیفتاده است.
رییس اداره نظارت بر بهداشت اماکن و مواد
غذایی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مردم باید از تهیه انواع آجیل از دست
فروش ها یا خودروهایی که به عرضه انواع آجیل می پردازند،خودداری کنند.
غلامی
تاکید کرد: باید آجیل ها را از محل های مشخص، مراکز آجیل فروشی ثابت و
دارای مجوز آجیل فروشی یا قنادی های دارای مجوز تهیه کرد.